dimecres, 27 d’octubre del 2010

ELS DICCIONARIS TRILINGÜES


Des de l'escola, totes les classes van participar en el sorteig dels diccionaris trilingües del diari Mediterráneo. La classe de 5é A va ser la guanyadora entre totes les de Castelló. Un diccionari per a cada xiquet d'esta classe i 30 diccionaris per a l'escola, que es podran utilitzar de manera compartida en les aules. Estem supercontents!!!

La notícia és avui al diari Mediterráneo, ací teniu l'enllaç.
Los escolares de 5º A del colegio Isidoro Andrés reciben sus diccionarios trilingües ( El Periódico Mediterráneo - 27/10/2010 )

dilluns, 25 d’octubre del 2010

HALLOWE'EN DECORATIONS

Els xiquets han fet moltes decoracions per a vestir l'escola de Hallowe'en. Esperem que us agrade.

dijous, 14 d’octubre del 2010

CORRELENGUA 2010






El passat 1 d'octubre vam rebre a l'escola la "flama" del CORRELLENGUA 2010, enguany dedicat a la figura i l'obra de l'important escritor valencià ENRIC VALOR. Ací teniu una xicoteta mostra del que va ser la seua arribada i estada amb nosaltres.


dilluns, 11 d’octubre del 2010

BENVINGUTS

Des d'aquest espai volem fer l'escola més propera al nostre entorn i a tota la comunitat educativa. Esperem que les notícies, informacions i dades que anem presentant siguen del vostre interés i no dubteu en ajudar-nos a fer d'aquesta pàgina un lloc millor i més participatiu gràcies als vostres comentaris i les vostres col·laboracions.

També podeu estar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu que hem creat.

ceipisidoroandres@gmail.com